© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.04.2018 10:22:16

SPROŽIL JE PLAZ: Bo Paul Pogba 'UNIČIL' posel Barceloni? (foto)

Profimedia

Paul Pogba je bil eden od glavnih junakov zadnje zmage Manchester Uniteda nad Manchester Cityjem.

Trener Jose Mourinho je fantom namenil prosta dneva, francoski nogometaš pa je čas znal primerno izkoristiti. Ne samo to, z objavo nekaterih fotografij je uspel (ne)hote dvigniti veliko prahu!

Poskrbel je, da so se začela nova ugibanja glede dogajanja v poletnem prestopnem roku. V glavni vlogi pa je bil Antoine Griezmann.

Še vedno je živ spomin na dogajanje iz prejšnjega poletja, ko se je govorilo, da je bil prav on tisti, ki je Romeluja Lukakuja prepričal, da je postal član rdečih vragov, čeprav naj bi bil Belgijec že dogovorjen s Chelseajem.

griezmann 2
Instagram
Tokrat je prosta dneva izkoristil, da se je dobil z rojakom Antoinom Griezmannom. Napadalec Atletica naj bi poleti odšel v Barcelono, toda po Pogbajevih objavljenih fotografijah se je marsikdo vprašal, ali ni prijatelja prepričal v prestop v United. Slednjega se je že pred časom povezovalo z odhodom na Old Trafford, a potem do prestopa ni prišlo, ker se je fant odločil, da bo ostal v Atleticu in mu pomagal v času, ko je imel prepoved kupovanja igralcev.

Mogoče bo pa zdaj, Jose Mourinho si fanta še vedno želi videti v svojem moštvu.

Galerija