© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.04.2018 21:23:47

Cristianov ultimat šefom: Spremenite mi BBC v SCA!

Reuters

Cristiano Ronaldo je po mlačnem začetku sezone spomladi znova v sijajni formi, kljub 33 letom na grbi ne hladi cevi. In če kdaj potem lahko zdaj šefom na Santiago Bernabeu postavi zahtevo ali dve.

Če gre verjeti medijski hiši Diario Gol naj bi tako Portugalec svojim šefom poslal tri zahteve, ki naj bi mejile na ultimat. Kot prvo želi povišico oziroma plačo, ki bi ga postavila ob bok staremu prijatelju Lionelu Messiju. Kot drugo želi, da Real poleti iz Liverpoola pripelje Mohameda Salaha, morda celo najbolj vročega napadalca v Evropi v tem trenutku. In kot tretje, v prvi postavi naj najdejo mesto za Marcosa Asensia. Da bi namesto razvpitega, a že malce upehanega BBC (Bale, Benzema, Cristiano), dobili potentnejši SCA (Salah, Cristiano, Asensio).

Ali so zapisi oziroma govorice o ultimatu resnične bo pokazal čas, vsekakor pa obstaja vsaj nekaj preprek. Med drugim tudi to, da se Zinedine Zidane bolj kot h Salahu nagiba h nakupu Hazarda, šef Reala Florentino Perez pa bi rad krenil v lov na Neymarja.