© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.04.2018 15:20:38

Oblak posredni KRIVEC, da je prvi mož portugalskega velikana SUSPENDIRAL KAR 19 NOGOMETAŠEV, TUDI VSE ZVEZDNIKE!

Profimedia

Kaj se dogaja pri portugalskem velikanu?

Nogometaši Atletica so v četrtek v prvi četrtfinalni tekmi lige Europa na domačem igrišču z 2:0 premagali Sporting, kar je izzvalo pravi bes pri predsedniku portugalskega velikana. Prvi mož zeleno-belih Bruno de Carvalho je kar na facebooku javno kritiziral številne nogometaše. Obrambne, da niso bili dovolj osredotočeni, napadalno usmerjena Gelsona Martinsa in Fredyja Montera, ker sta zgrešila lepe priložnosti in Fabia Coentraa ter Basa Dosta, ki sta prejela rumena kartona in ne bosta mogla igrati na povratni tekmi četrtfinala.

Nogometaši Sportinga so v petek zjutraj želeli pojasnilo od predsednika za njegov izbruh na družabnem omrežju, a ker ga niso dočakali, saj se predsednik ni pojavil na jutranjem treningu, so spisali sporočilo in ga obesili na družabna omrežja v znak solidarnosti do napadenih soigralcev. To je storilo kar 19 nogometašev, med drugim tudi portugalski reprezentanti ter prvi zvezdniki Rui Patricio, William Carvalho in Fabio Coentrao. »V imenu ekipe Sportinga želimo skozi to skupno sporočilo sporočiti, da smo ogorčeni nad javno kritiko našega predsednika po tekmi z Atleticom, na kateri nam ni uspelo doseči rezultata, ki smo si ga želeli. Pomanjkanje podpore v tem trenutku pri tistemu, ki bi moral biti naš vodja, javno kazanje s prstom na posameznike, ko pa je rezultat posledica skupnega napora, nas žalosti,« so zapisali igralci.

Predsednik kluba jim ni ostal dolžan. »Pri Sportingu ne živimo v banana republiki. Vsakdo, ki je zapisal to sporočilo, je suspendiran in bo disciplinsko kaznovan,« je zapisal prvi mož Sportinga v sporočilu, ki ga je potem izbrisal.

19 nogometašev je sporočilo obesilo na svoja družabna omrežja in vseh 19 je trenutno suspendiranih. To so: Podence, Ristovski, Bruno Fernandes, William, Rui Patricio, Coentrao, Doumbia, Coates, Bruno Cesar, Gelson, R. Ribeiro, Montero, Acuna, Palinha, Battaglia, Ruiz, Piccini, Wendel in Rafael Leao.