© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.04.2018 12:36:59

Nervozni Guardiola se je TAKOLE spravil na ... ANGLEŠKEGA POLICISTA! Posnetek razkriva vse, ODZIVI pa ... (video)

Reuters

Trener Manchester Cityja je dvignil ogromno prahu. V več pogledih.

Pep Guardiola jo je na gostovanju v Liverpoolu pošteno skupil, rdeči so na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov sinje modre premagali s 3:0 in so seveda v velikanski prednosti pred torkovo povratno tekmo. Katalonski strokovnjak je bil po tekmi zaradi dogodkov na igrišču izjemno nervozen in je razloge za poraz iskal celo pri sodniku ... lanske četrtfinalne tekme. No, izjemno nervozen pa je bil Guardiola že pred začetkom torkovega srečanja.

Močno ga je iz tira vrgel sprejem Cityjevega avtobusa na Anfieldu, ki je bil resnično na meji (verjetno celo prek meje) sprejemljivega. Navijači so vozilo povsem obstopili, zagorele so bakle, poletelo je tudi nekaj predmetov. Vse skupaj si lahko ogledate na tej povezavi, zaradi teh dogodkov pa je se razjarjeni Guardiola spravil na enega od liverpoolski policistov. "Hvala, ker ste nas varovali," je bil sarkastičen Guardiola in ob tem dvignil palec.

"Najlepša hvala, cenim to, kar ste naredili," je še dodal, preden je skozi zobe zasikal: "Sramota." Vse skupaj so ujele kamere, posnetek vse skupaj zelo jasno razkriva, najdete ga na tej povezavi. Odzivi pa so različni: nekateri menijo, da je šel Guardiola predaleč, spet drugi, da je imel popolnoma prav in da je liverpoolska policija resnično storila premalo.