© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.03.2018 10:10:09

Dokončno je POČILO.: Gareth Bale že DOGOVORJEN z novim klubom?!

vszi

Ljubezni je konec. Po petih letih se bo Gareth Bale poleti poslovil od Reala.

Valižan je septembra 2013 za 101 milijon evrov iz Tottenhama prestopil v Real. Zadnja sezona pa zanj ni pretirano uspešna, zaradi nenehnih težav s poškodbami je moral izpustiti kar nekaj tekem, pa tudi trener Zinedine Zidane mu ne namenja želene minutaže.

Španski mediji pa že poročajo o tem, da je že znana naslednja destinacija 28-letnega krilnega napadalca, ki je v tekoči sezoni v 29 nastopih zabil 12 golov in prispeval še sedem podaj.

mourinho re
Reuters
Že lani poleti se je zanj resno zanimal Manchester United, Jose Mourinho je želel igralca pripeljati na Old Trafford. Toda Bale se je takrat odločil, da bo ostal v Realu. Od takrat so se stvari kar precej spremenile, nogometaš ne želi več sodelovati z Zinedinom Zidanom. Še posebej je bil jezen, ker je v osmini finala lige prvakov v dvobojih s PSG-jem dobil samo drobtinice. Na obeh tekmah skupaj je bil na igrišču le dobre pol ure, kar je zanj veliko premalo.

Zato se je Bale odločil, da gre. Ob tem je treba povedati, da tudi pri Realu nimajo nekega posebnega namena, da bi ga zadržali, se pa šušlja, da je Mourinho Valižana že prepričal, da se mu julija pridruži v Unitedu.