© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2018 17:41:46

Kocka je padla, šteti so mu dnevi: Chelsea se je že dogovoril s CONTEJEVIM NASLEDNIKOM!

Antonio Conte
Antonio Conte
Reuters

Očitno se bodo uresničile napovedi, da bo Antonio Conte poleti zapustil Chelsea.

To pomeni, da se bo italijanski strokovnjak od londonskega kluba poslovil leto pred iztekom pogodbe. Pri Chelseaju pa so že izbrali njegovega naslednika.

Španski El Confidencial poroča, da je za zdaj neznan odgovor na samo eno vprašanje, ali bo Conte po koncu sezone odšel sam, oziroma ali ga bo klub odpustil. Druga pomembna informacija pa je ta, da je že sklenjen dogovor z novim trenerjem. Vse je torej pripravljeno za prihod novega strokovnjaka na klopi modrih.

Španci trdijo, da bo Chelsea v naslednjo sezono popeljal bivši strateg Barcelone - Luis Enrique!

Zanimivo je, da so tudi igralci že pripravljeni na Contejevo slovo, nekateri celo mislijo, da Italijan s svojimi nelogičnimi odločitvami namerno povzroča zmedo v ekipi, saj si želi, da ga klub odpusti.

Kar zadeva Enriqueja, je brez dela od poletja, ko je po treh letih zapustil Barcelono. Zanimivo pa je, da je bil povabljen, da si v živo ogleda naslednji obračun Chelseaja, ko bo ta na stadionu Camp Nou igral z Barcelono.

Chelsea bi bil za 47-letnega španskega strokovnjaka četrti klub v trenerski karieri. Slednjo je začel kot šef stroke pri drugem moštvu Barcelone, kjer je delal tri leta, nato je bil deset mesecev trener Rome, sledilo je leto pri Celti Vigo in tri pri Barceloni.