© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2018 10:18:30

Predsednik PSG-ja JEZEN KOT ŠE NIKOLI: Veliki projekt se je IZJALOVIL!

Hiter izpad PSG-ja iz lige prvakov je povzročil velik potres v PSG-ju.

Predsednik kluba Nasser Al-Khelaifi ne skriva razočaranja, niti jeze. Poleti vloženi milijoni, s katerimi je uspel močno okrepiti zasedbo, so praktično izpuhteli v zrak. Želja, da bi si pokoril nogometno Evropo, je ostala neizpolnjena.

Še več, od lige prvakov so se Parižani poslovili že v osmini finala lige prvakov. Res, da je bil od njih boljši Real, a to ni nikarkšna tolažba. Če hočeš biti najboljši, je treba premagati tudi velikane.

"Nismo naredili, kar bi morali narediti," je po porazu povedal Nasser Al-Khelaifi, in nadaljeval: "Jezni smo, pogovorili se bomo z igralci. Razmislili bomo o tem, kaj moramo narediti."

V bistvu se njegove besede niti niso tako razlikovale od tistih, ki jih je izrekel po lanskem ponižanju proti Barceloni. Takrat so Parižani po zmagi na prvi tekmi s 4:0, povratno izgubili kar z 1:6 in končali z evropskimi nastopi. Tisti poraz je zagotovo pustil posledice, ki se čutijo še danes, saj se takšne stvari močno vtisnejo v spomin.

Tokrat smo dobili nov dokaz, da ni vse v denarju. Parižani so ga poleti zapravili ogromno, a jim to ni prineslo želenega. Zadnji udarec verjetno pomeni, da bo prišlo do določenih sprememb, prvi, ki bo plačal neuspeh, pa bo po vsej verjetnosti trener Unai Emery. Če ne prej, bo zagotovo moral Pariz zapustiti poleti.

"Trenutno ni pravi čas, da bi govorili o spremembah, vsi smo razburjeni. Najprej se moramo umiriti, potem pa bomo delali na stvareh, ki jih moramo spremeniti. Za to imamo dovolj časa," se v odločitvah ni želel prenagliti Al-Khelaifi. Parižani so še vedno v igri za tri lovorike na domači sceni, toda tudi če jih osvojijo, bo bolečina ostala. Liga prvakov je le liga prvakov.