© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.03.2018 08:27:02

DANI ALVES, SI NORMALEN!? Astorijeva smrt? Pozornost bi si prej zaslužili ONI! Tako ali tako smo tukaj ...

Kot da ne bi dovolj šokiral dogodek sam, je kontroverzni branilec PSG-ja šokiral na drugačen način.

Ko so Danija Alvesa v pričakovanju današnjega obračuna PSG-ja in Reala vprašali, ali ga je kaj prizadela smrt kapetana Fiorentine, s katerim se je med igranjem za Juventus tudi večkrat srečal, z odgovorom ne bi mogel bolj osupniti. Medtem ko so z vsega sveta deževali prizori popolne strtosti, je Brazilec v svojem slogu ubral povsem drugačno pot. Gnusno, pravijo nekateri. Zelo realno in resnično, pa istočasno pravijo drugi.

"Žal mi je njegove družine, toda sam ne morem reči, da sem žalosten. Vsi umremo prej ali slej in mislim, da je on na tem svetu naredil, kar mu je bilo namenjeno narediti. Tako ali tako smo na tem svetu vsi zgolj v mimohodu, pozornost pa bi si jo bolj zaslužili tisti, ki umrejo, a te pozornosti ne dobijo. Govorim predvsem o mnogih otrocih, ki umrejo vsak dan in ne dobijo nobene pozornosti," je dejal brazilski bočni branilec.

Sami pa lahko presodite, ali gre za primerne besede, ki izražajo več resnice kot marsikatere druge, ali za povsem netaktno dejanje brez kančka občutka.