© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2018 17:32:56

Zvezdnik se je ZGRUDIL NA IGRIŠČU, ko je na tekmi španske lige izvedel, da je UMRL kapetan Fiorentine (foto)

Bolj ga ne bi moglo prizadeti.

Smrt kapetana Fiorentine Davideja Astorija se je dotaknila praktično vseh v nogometu, posebej pa je prizadela enega njegovih najboljših prijateljev. Carlos Sanchez je z njim igral pri Fiorentini in sta si bila še posebej blizu, zelo prijateljske stike sta ohranila tudi po tem, ko je Sanchez odšel k barcelonskemu Espanyolu. S to ekipo je Kolumbijec na to tragično nedeljo tudi imel tekmo, in sicer v opoldanskem terminu.

To je bilo ravno tedaj, ko je svet izvedel za tragedijo, in sicer je Espanyol ob 12. uri igral proti Levanteju. Ob koncu tekme so Sanchezu povedali, kaj se je v Vidmu zgodilo njegovemu prijatelju, Kolumbijca pa je zadeva res maksimalno pretresla. Zgrudil se je na igrišču, tako da so mu morali pomagati zdravniki obeh klubov. Prizor je bil resnično srce parajoč, kot bi v tako dramatičnih okoliščinah lahko pričakovali.

"Zaradi močne slabosti je skorajda izgubil zavest, bila sta res dobra prijatelja. Nekako smo mu pomagali, da je prišel k sebi, nato smo ga v slačilnici tudi skušali tolažiti, toda bilo je zaman. Povsem je uničen. Dobil je toliko prostih dni, kot jih potrebuje, in bo po najkrajši poti odpotoval v Firence. Stojimo mu ob strani," so zelo razumevajoče povedali pri Espanyolu.  

20180304_161028-1200x640