© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.03.2018 17:41:30

IZJEMNA POTEZA angleškega kluba: Ne nogomet in denar, TO JE EDINO POMEMBNO!

vszi

V zadnjih dneh je Slovenijo zajelo pravo zimsko vreme.

Sneženje in zelo nizke temperature nam dajo vedeti, da je v državi še vedno zima. Pravo zimo pa občutijo tudi v Angliji, kjer se prav tako spopadajo z nizkimi temperaturami in snegom.

Takšno vreme pa je še posebej neugodno in neprijetno za brezdomce, med katerimi je zaradi mraza in podhlajenosti tudi kar nekaj takih, ki letošnje zime ne bodo preživeli. Pri zadnjeuvrščeni ekipi angleškega drugoligaškega tekmovanja Sunderlandu so se odločili, da prav brezdomcem v teh dneh priskočijo na pomoč.

Velikodušno so jim odprli vrata svojega stadiona, na katerem ta konec tedna ni tekme, saj črne mačke danes gostujejo pri Millwallu. Stadium of Light bo tako nesrečnikom nudil zavetje v tem mrzlem vremenu.

Sunderland je vrata svojega stadiona odprl že v petek, tako pa bo ostalo vse do ponedeljka dopoldan. Toda če se bo mrzlo vreme nadaljevalo, so v klubu pripravljeni podaljšati svojo ponudbo, za kar jih lahko samo pohvalimo.

Pri Sunderlandu so prav tako organizirali zbiranje hrane in oblačil, svoje donacije pa meščani lahko prinesejo kar v klubske prostore.