© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Dominik Pekeč
Dominik Pekeč
16.02.2018 16:13:15

Splitski Hajduk pred velikim derbijem še z eno okrepitvijo!

CROPIX

Splitski Hajduk je tik pred koncem zimskega prestopnega roka pripeljal še eno okrepitev. Vodstvo kluba se je okrepilo na desnem branilskem položaju.

Po šestih letih se v beli dres vrača Mario Tičinović. 26-letni branilec je v Split sicer prišel na posojo, a ga bodo Hajdukovci lahko po koncu sezone tudi odkupili.

Tičinović je otrok kluba, za prvo moštvo pa je v Evropi debitiral pri šestnajstih letih in že takrat zabil svoj prvi zadetek za člansko moštvo. V Hajduku je za prvo moštvo zbral skupno 65 nastopov ter k temu dodal tudi devet zadetkov. Zadnji dvoboj v dresu Splitčanov je odigral 19.11.2011 proti zagrebški Lokomotivi.

Nato je na začetku leta 2012 prestopil iz vrst Hajduka v danski Nordsjaelland, po treh uspešnih letih igranja na Danskem pa se je nekdanji mladi reprezentant Hrvaške, preselil v Belgijo, natančneje k Lokerenu.

Razlog za selitev na Poljud je bila, da je v letošnji sezoni odigral le 10 dvobojev. Tako bo desni bočni branilec že pomagal moštvu na nedeljski tekmi, ko varovanci Željka Kopića odhajajo na vroče gostovanje v Zagreb, kjer se bodo srečali z zagrebškim Dinamom.