© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
09.02.2018 11:49:24

Seks škandal v Paragvaju! Predsednik kluba in igralec sta si delila posteljo, zdaj med njima vojna! (video)

Paragvaj te dni stresa afera o ljubezenskem trikotniku v nekem nogometnem klubu.

Ne gre za kakšnega od boljših klubov te države, a nogomet je v Paragvaju z naskokom številka ena in tudi nižjeligaši so deležni pozornosti, če gre za škandal, kot je ta, še toliko bolj.

Začelo se je z objavljeno fotografijo para v postelji: predsednika kluba Rubio Ñu Antonia Gonzaleza in nogometaša istega kluba Bernarda Caballera. Že to je povzročilo škandal, ki je dobil še dodatne razsežnosti po objavi, ko sta se oglasila akterja.

Gonzalez je vse skupaj pojasnil v videoposnetku, v katerem sploh ni skrival, da sta bila z igralcem intimna. "Zame je bil posebna oseba. Bil je moj partner. Imel je vse privilegije: vozila, za katera nikoli v življenju ni pomislil, da jih bo vozil. Vozil je avtomobile, kot so Mercedes Benz, Land Cruiser, Toyota Prado, Hilux. Ta igralec je bandit in goljuf. Prišel je v ta skromen klub, da je vzel veliko denarja. Tisočkrat bolj ljubosumen je kot ženska. Ne maram, da mi grozi," je govoril predsednik in pred kamero strgal Caballerovo pogodbo.

Slednji trdi, da je predsednik ponorel, ko je izvedel za njegovo zvezo z agentom Valentinom Ozuno. S tem naj bi bil skupaj že pet let, predsednik pa naj bi ga ves čas nadlegoval, ob razkritju pa nagnal iz kluba. Gonzalez govori drugače in pravi, da je Ozuna želel Caballera odpeljati iz kluba brez odškodnine, ko ni želel dati izpisnice, pa sta z nogometašem objavila fotografijo, ki naj bi ga očrnila v javnosti.