© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2018 19:57:25

Postavna manekenka RAZKRILA, da je njen fant, član PSG-ja, včasih zelo utrujen samo zaradi seksa (foto)

Reuters

V nogometnem svetu je ljubezenska zveza med nogometašem in manekenko kar nekakšen kliše.

Tako sta zadnja tri leta skupaj tudi vratar PSG-ja Kevin Trapp in atraktivna manekenka Izabel Goulart, ki na modni pisti razkazuje spodnje perilo prestižne znamke Victoria's Secret.

Triintridesetletnica pa je zdaj v enem izmed intervjujev razkrila nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja. Radovednežem je namreč kar 'odprla' vrata spalnice.

Medtem ko njen partner Trapp pri PSG-ju nima vloge prvega vratarja, pa se mu očitno veliko lepše stvari dogajajo med štirimi stenami. Nemca v zadnjem času povezujejo z odhodom v Anglijo, kjer so zanimanje zanj pokazali Liverpool, Newcastle in Crystal Palace. Toda po razkritju brhke manekenke ga mogoče nihče ne bo več želel v moštvu.

Goulartova je namreč razkrila, da je Kevin večkrat utrujen zaradi seksa. "S Kevinom veliko seksava, štirikrat do petkrat na teden," je ponosno dejala postavna Brazilka, a tu še ni bilo konec. V nadaljevanju je izdala še eno sočno podrobnost: "Toda, če je branil na pomembni tekmi, in je njegovo moštvo izgubilo, sem lahko še tako urejena, z nalakiranimi nohti in oblečena v najlepše spodnje perilo, pa vseeno ne bo seksa." Očitno imajo porazi zelo slab vpliv na Kevinov libido ... "Kadar pa njegovo moštvo zmaga, potem celo noč ne zatisneva očesa."