© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.01.2018 09:29:11

PIQUE, nisi NORMALEN! Voščil soigralcu, ga zverinsko ZBIL po tleh in skoraj sprožil PRETEP na treningu (video)

Kar se je zgodilo na treningu Barcelone, resnično spada v katerogijro 'saj ni res, pa je'.

Danis Suarez je dopolnil 24 let, trener Ernesto Valverde mu je zato na treningu Barcelone čestital, soigralci so se združili v aplavz, nato pa mladeniču v skladu s tradicijo postavili špalir. Tak šaljiv, skozi katerega slavljenec teče in pri tem prejem kakšno nežno zaušnico ali brco. Prejemal jih je tudi Suarez, niti v najbolj norih sanjah pa si ni mislil, da bi lahko prejel tudi nekaj povsem drugačnega. Našel se je namreč vedno "simpatični" Gerard Pique. 

Ta je soigralca preprosto vsekal, kot da bi mu naredil kaj grozno hudega, ga z močnim udarcem zbil po tleh in povzročil popolno nejevero na igrišču. Še več, Suarez je hitro besno vstal, šale je bilo konec in takoj se je želel pogovoriti s Piquejem. Pa ne samo to, močno je narasla napetost, ostali fantje so slavljenca morali oddaljiti od nerazumnega branilca in vse skupaj ohladiti. kdor je bil povsem blizu pravi, da je bil Denis resnično besen kot ris. 

To je dobro razvidno tudi iz posnetka, kjer človeka najprej šokira udarec, nato pa se lahko na lastne oči prepriča tudi o (logični) Suarezovi reakciji. Ni pa znano, kaj in zakaj se je Piqueju zmračilo v glavi in je naredil, kar je naredil. Kar poglejte spodaj.