© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2018 12:05:33

To je bil PRIZOR SEZONE! Kazalo je, DA SE BOSTA STEPLA! Nato pa se je zgodilo nekaj NEVERJETNEGA ... (video)

Vsi govorijo o fantastičnem prizoru na derbiju Arsenala in Chelseaja.

Tekma je bila fantastična, napetost velikanska. Zadetki, priložnosti, vratnice, prekrški, čudovite akcije: obračun londonskih velikanov je imel vse, igralci so bili temu primerno nervozni. In ko je sodnik dosodil prekršek Cesca Fabregasa nad Alexisom Sanchezom, se je zdelo, da bo šlo iskrenje čez mejo. Fabregas je izgubil živce, začel se je dreti na sodnika in obtoževati Sancheza, ta se je začel dreti nazaj. Nato pa je sledil velik preobrat ...

Sanchez je bil prvi, ki se je spomnil, da mu nasproti stoji kolega, šele nato nasprotnik in rival. Še več, spomnil se je, da mu nasproti stoji prijatelj, tudi nekdanji soigralec pri Barcelone. Zato se je odločil, da bo iz prepira in vpitja namesto v fizično obračunavanje prešel v fizično naklonjenost. Nasprotnika je energično objel, ga stisnil k sebi in dobil enak odziv. Tudi Fabregasu so se usta razlezla v nasmeh, vrnil je objem in nasmejana sta šla naprej.

Posnetek je obkrožil svet in postal velika uspešnica, ki dokazuje, katere so najpomembnejše vrednote. Poglejte ga. Naj vas spremlja v novem letu.