© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.12.2017 14:38:24

EPSKO! Da bo moral kmalu v ZAPOR!? Cristiano Ronaldo se je na novico odzval s ŠOKANTNO fotografijo in še bolj KRALJEVIM pojasnilom! (foto)

Reuters

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo se je v svojem slogu odzval na namigovanja, da bo moral zaradi utaje davkov v zapor.

Španijo oziroma bi lahko lahko rekli kar cel svet je pred dvema dnevoma šokirala novica o tem, da je zaporna kazen za Cristiana Ronalda zaradi utaje davkov zelo verjetna. Tožilstvo ga bremeni utaje 14,7 milijona evrov, kar je več kot trikrat več, kolikor je prikril Messi, tudi način Ronaldovega domnevnega prestopka pa naj bi bil bolj obremenjujoč, bolj neposreden. To je potrdila tudi direktorica centralne enote za boj proti finančnim prestopkom španske davčne uprave Caridad Gomez, ki je španskemu tožilstvu predala vso potrebno dokumentacijo. "Po našem prepričanju je bil velik del utaje povsem nameren in namenski, na to kažejo vsi dokazi. Gre za izjemno veliko in skrajno resno davčno prevaro," je povedala.

Toda Cristiano ne bi bil Cristiano, če se ne bi na vse skupaj odzval v svojem slogu. Z navidez zelo ljubko in skrajno simpatično fotografijo, na kateri na kavču uživa s svojimi tremi dojenčki. Toda zapis pod sliko je tisti, ki je požel veliko pozornosti. "Estou PRESO a estes bebés lindos ahahahah ❤️❤️❤️" je v portugalščini zapisal. Če bi prevedli dobesedno v slovenščino, bi se ta zapis glasil 'sem ZAPORNIK teh lepih dojenčkov', oziroma s pravilnejšim prevodom ' sem ujetnik teh lepih dojenčkov'.

cristiano ronaldo dojencki
Instagram