© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2017 18:19:17

GROZLJIVO! Organizator incidenta na stadionu Partizana je pripravljal atentat na predsednika

Profimedia

Srbski mediji vsak dan razkrijejo novo podrobnost v zvezi z incidentom na stadionu Partizana, ko so plačani huligani pozvročili pretep na južni tribuni.

Organizator incidenta na večnem derbiju med Partizanom in Crveno zvezdo in eden glavnih ljudi, ki so zbrali hrvaške huligane naj bi bil Filip Korać, domnevni naslednik Luke Bojovića in tisti, ki stoji za umorom Saleta Mutavega.

Po poročanju srbskega tabloida Alo naj bi bil Korać osumljen zaradi priprave atentanta na srbskega predsednika Aleksandra Vučića in za organizacijo ugrabitve članov družine nekdanjega notranjega ministra Ivice Dačića.

Korać se nahaja v tujini, tako da naši organi pregona ne morejo do njega. On je človek Luke Bojovića in tega črnogorskega klana, ki sicer deluje v Evropi, pogosto pa ravno v Srbiji organizira svoje paraformacije, s katerimi nadzoruje navijaške skupine in trga mamil ter orožja. Vučić je javno napovedal, da se bo država zoperstavila tem mafijskim združbam, zato ne čudi, da so želeli nanj izvršiti atentat.

Filip Korac