© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.12.2017 12:30:04

Nekdanji soigralec kapetana Olimpije v ŠOKU: Po zabavi grozljivo umorili najboljšega prijatelja (foto)

Reuters

Konec tedna je prišlo do okrutnega zločina.

Na eni od beograjskih ulic je spet tekla kri. Konec tedna je prišlo do okrutnega zločina, del katerega bi bil lahko tudi nekdanji soigralec kapetana Olimpije Branka Ilića.

Nogometaš Rada Vladimir Volkov, ki je bil pri Partizanu soigralec nekdanjega slovenskega reprezentanta, se je s prijatelji zabaval v enem od nočnih lokalov v Beogradu. Tik za tem, ko je črnogorski reprezentant zapustil lokal, je prišlo do prepira v klubu, ki pa se je nadaljeval pred vhodom. Takrat je nekdo povlekel pištolo in z nekaj streli pokončal Aleksandra Savkovića.

Gre za člana ene od navijaških skupin Rada, bil pa je tudi zelo dober prijatelj 31-letnega Volkova. Kaj točno se je dogajalo v jutranjih nedeljskih urah, ni jasno, v pretep pa naj bi bilo udeleženih več kot 15 oseb. Nogometaš se je od prijatelja poslovil tudi prek družabnega omrežja in ob skupni fotografiji zapisal: "Počivaj v miru, naš brat. Odešl si na boljši kraj."

27-letni Savković je bil sicer vse prej kot nedolžna oseba, saj je imel kar zajetno policijsko kartoteko, nekaj let življenja pa je preživel tudi v zaporu ...

volkov
Nogometaš Rada Vladimir Volkov (levo) v družbi pokojnega prijatelja.