© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.12.2017 12:32:24

Nespretno, Gigi, ZELO nespretno! Legendarni vratar je na televiziji nehote izdal svojo NAJVEČJO SKRIVNOST, ki je šokirala Italijane! (video)

Reuters

Pri Juventusu so se že pripravljali na življenje po Gianluigiju Buffonu, toda legenda italijanskega nogometa je razkrila nekaj, kar očitno ni nameravala!

Veliki italijanski derbi med Interjem in Juventusom se je v soboto zvečer končal brez zmagovalca in brez zadetkov, veliko prahu pa je še pred tekmo dvignil Gianluigi Buffon. Legendarnega vratarja Juventusa sicer sploh ni bilo v kadru za tekmo, med vratnicama ga je zamenjal Poljak Wojciech Szczesny, toda njegova poteza pred tekmo je na noge dvignila celotno Italijo.

Buffona in športnega direktorja rivalskega Interja Piera Ausilia so v kader ujele televizijske kamere. Kar se je zdelo, da bo prijateljski klepet, se je na koncu izkazalo za izdajanje največje skrivnosti, ki jo je skušal Buffon zelo nespretno prikriti. Zakril si je namreč usta, toda napačno stran, tako da so lahko z njegovih ustnic vsi razbrali, kaj je želel povedati. In povedal je veliko! "Še vedno čutim, da sem lahko tudi po tej sezoni zelo pomemben za Juventus," je med drugim povedal športnemu direktorju in tako namignil, da se še ne namerava upokojiti, kot je napovedal. Pred meseci je namreč povedal, da bo igral le, če bo Juventus osvojil ligo prvakov, zdaj pa očitno razmišlja drugače in bi nadaljeval v vsakem primeru.