© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.11.2017 15:20:52

Nemce je še kako strah! NAJPERSPEKTIVNEJŠEMU nogometašu kmalu pogodba, ki je VIŠJA od vseh nogometašev BAYERNA!

vszi

Veliki klubi zdaj že pošteno krožijo okoli enega najboljših vezistov v Nemčiji!

Schalke je zato pripravljen svojemu 22-letnemu dragulju Leonu Goretzki ponuditi plačo, ki bo presegla vse nogometaše v nemški bundesligi. No, tam že tako ni na vrhu nogometaša Bayerna, saj to mesto zaseda Marco Reus, zvezdnik Dortmunda, ki v zadnjih dveh sezonah zaradi hudih težav s poškodbami ni veliko igral. 

804-54-reus

Reus na sezono pospravi v žep 8 milijonov evrov, medtem ko Lewandowski, Müller in ostali dobijo od 7,5 milijonov evrov in manj. 

Leon Goretzka, 22-letni vezist Schalkeja pa bo imel januarja na mizi ponudbo vredno bombastičnih 10 milijonov evrov, z možnostjo pridobiti si še nadaljnja 2 milijona ob doseženih ciljih z ekipo. Težava je le ta, da bo eden najboljših nogometašev letošnjega pokala konfederacij ob koncu sezone prost igralec in bo lahko že januarja v stiku z vsemi največjimi klubi, ki se borijo za njegove usluge. 

leon goretzka
Reuters

Doslej so se z zanimanjem izkazali pri Bayernu (kakopak), Arsenalu, Liverpoolu. Če pa bo mladenič nadaljeval svoj strm vzpon, pa bo na vrata potrkal še kakšen drug evropski velikan.