© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
23.11.2017 21:37:28

KAJ SI HOTEL POVEDATI!? Zelo nenavadno proslavljanje gola NEJCA SKUBICA, ki je na koncu tulil, na začetku pa ... (video)

Reuters

Nogometaši v evropski ligi danes igrajo tekme 5. kroga. na tekmah, ki so se že končale, so bili uspešni tudi Slovenci. Zadel je tudi Nejc Skubic, ki je zagotovil točko Konyasporu proti slovitemu Marseillu.

Nejc Skubic je ob koncu tekme priti Olympiqueu zagotovil točko svoji ekipi, z njo so se Turki prebili na tretje mesto s petimi točkami. Slovenski nogometaš je uspešno izvedel strel z bele točke v 82. minuti. Pred tem je po prekršku nad Mehdijem Bouradbio pri tekmecih dobil rdeči karton Jordan Amavi. Konyaspor pri vodstvu, ki ga je prinesel Skubic, sicer ni zdržal, saj si je v sodniškem podaljšku zabil bizaren avtogol, je pa slovenski reprezentant nase opozoril s proslavljanjem zadetka. 

Skubic je ob deliriju navijačev najprej tekel k pobiralcem žog in od njih zahteval žogo. Ne tisto, ki jo je poslal v mrežo, katerokoli. A karkoli je želel narediti z njo, si je hitro premislil, in jo odvrgel stran. Namesto tega si je v usta vtaknil palec, zato je marsikdo mnenja, da si je žogo želel vtakniti pod majico, a si je premislil in zadevo pokazal drugače. Je pa k temu dodal tudi tek k najbližji kameri in vpitje neposredno vanjo. Kar poglejte v spodnjem posnetku.