© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.11.2017 14:10:55

KOCINE VAM BODO ŠLE POKONCI, to vam zagotavljamo. Poglejte, kaj so navijači Feyenoorda pripravili vratarju, ki mu je tragično umrl sin (video)

Na levi je poleg Jonesove partnerke tudi sin Luca, ki je umrl pred šestimi leti zaradi levkemije.
Na levi je poleg Jonesove partnerke tudi sin Luca, ki je umrl pred šestimi leti zaradi levkemije.
vszi

Navijači Feyenoorda veljajo za ene najbolj vročekrvnih, a hkrati tudi najbolj pozornih. Toda to, kar so pripravili svojemu vratarju, je nekaj na povsem drugi ravni.

Brad Jones že nekaj časa igra za Feyenoord. Natančneje leto in štiri mesece. Gre za vratarja, ki je svojo nogometno pot začel pri Middlesbroughu, kasneje pa je prestopil v Liverpool in zanj nekajkrat tudi nastopil, a kasneje ni več dobil priložnosti. Svoj prostor pod soncem pa je pred kratkim kot rečeno našel na Nizozemskem.

Poleg tega pa je avstralski vratar večji del kariere zaznamovan s tragičnim dogodkom, povezanim s sinom. Mladi Luca je imel komaj pet let, ko je izgubil boj z levkemijo, od tragičnega dogodka pa je na včerajšnji dan minilo natanko 6 let.

jones11
vszi

In to so navijači Feyenoorda seveda vedeli ter mu včeraj proti VVV Venlu pripravili zares neverjetno kuliso, ter mu zapeli tisto znano Liverpoolovo himno 'You'll never walk alone'. In zares, včeraj avstralski vratar (4 nastope) ni hodil sam. Dogodek pa le dokaže, da so stvari, ki so pomembnejše od nogometa.