© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.11.2017 08:25:48

Nov ŠOK v REALU: Resnično je težko verjeti, da se je TO zgodilo, A SE JE!

Iz Reala prihaja slaba novica.

Madridski velikan po enajstih krogih španske la lige za vodilno Barcelono zaostaja velikih osem točk. Poleg tega je v zadnjih treh nastopih dvakrat izgubil (Girona, Tottenham) in kot da to ne bi bilo dovolj, je zdaj iz kluba prišla še ena slaba novica.

Galaktiki so sporočili, da ima Gareth Bale vnovič velike težave s poškodbo. Valižan je bil na stranskem tiru že dober mesec, ko si je strgal mišico, zato je moral izpustiti kar nekaj pomembnih tekem tako na klubski kot na reprezentančni ravni.

Bale se je v zadnjem času pritoževal zaradi bolečin v poškodovani nogi in dodatne preiskave so pokazale, da ima strgano mišico, zato se bo njegovo okrevanje dodatno zavleklo. Obstaja kar precejšnja verjetnost, da ga v tem koledarskem letu ne bomo videli na zelenicah.

"Gareth Bale, ki je v četrtek čutil bolečino v poškodovani nogi, je bil v petek podvržen različnim zdravniškim preiskavam. Zdravniki so ugotovili, da ima strgan adduktor. Podrobnejše informacije sledijo," se je glasilo uradno sporočilo Reala.

Zinedine Zidane naj bi že pred novo diagnozo Balu dal še dva tedna časa, preden bi ga uvrstil v moštvo. Toda zdaj se bo njegovo okrevanje še dodatno podaljšalo. Španci pa so izbrskali skoraj neverjeten podatek, da je minilo že 200 dni, odkar so Cristiano Ronaldo, Karim Benzema in Gareth Bale skupaj začeli srečanje.