© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2017 18:28:34

UČIL SE JE OD JANA OBLAKA! Antoine Griezmann pokazal, kako spreten je med vratnicama (video)

Profimedia

Francoskemu zvezdniku Antoinu Griezmannu v tej sezoni ne gre vse po načrtih. Potem ko ni odšel v Manchester United in je z Atleticom podpisal novo pogodbo, v kateri je zapisana 100-milijonska odškodnina, mu zvezde niso naklonjene.

Nekateri soigralci ga celo podijo iz kluba, trener Diego Simeone medtem skuša ostati miren in mu daje podporo, da bi le našel spet staro formo. V tej sezoni je dosegel le tri zadetke, s tem, da je Atletico v prvenstvu na 11 tekmah le šestkrat zmagal in že kar precej zaostal za Barcelono, v ligi prvakov pa sploh še ni zmagal in ogrozil svoje napredovanje v drugi del.

No, 26-letni Griezmann pa zato malo bolj oživi med reprezentančnim premorom, ko se priključi izbrani vrsti Francije. Tudi zdaj je tako, galske peteline namreč čakata dve prijateljski tekmi - z Walesom in Nemčijo.

Napadalec Atletica se v reprezentančnem taboru nadvse zabava, na svojem Instagram profilu je objavil video posnetek, kako dobro mu gre med vratnicama. Očitno se je od svojega klubskega kolega Jana Oblaka, ki ga izjemno spoštuje, marsikaj naučil.