© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2017 13:57:36

Prestopili so mejo: navijači Hajduka s FIZIČNIM NASILJEM nad svoje nogometaše! Neznani storilci so napadli zvezdnika in mu ...

Stanje duha v Splitu je očitno doseglo vrelišče.

Ko smo mislili, da je situacija pri splitskem Hajduku dosegla vrelišče z zadnjim porazom pred domačimi navijači, je postalo vse še veliko huje. Hajduk letos nikakor ne najde prave forme, zadnjega v nizu porazov si je privoščil pred dnevi, ko je doma zapravil vodstvo z 2:0 in na koncu na tekmi z Rudešom izgubil z 2:3. Od položaja glavnega trenerja se je moral tako posloviti Katalonec Joan Carrillo, trenutno pa pri Hajduku iščejo njegovo zamenjavo.

Navijači so storili korak predaleč že po tekmi, ko so začeli v nogometaše metati razne predmete, med drugim tudi stole, toda očitno morajo člani Hajduka zdaj trepetati vsakič, ko stopijo na ulico. Ali pa v varnem zavetju doma. Zadnji v nizu incidentov se je zgodil v torek nekaj po deveti uri zvečer, ko so neznani storilci napadli stanovanje in avtomobil Francka Ohandze. "V smer balkona njegovega stanovanja so metali predmete, skušali so vdreti v njegovo stanovanje, ga žalili, tolkli so po avtomobilu, vratih, oknih ...," se je glasilo policijsko poročilo.