© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2017 07:55:26

Messi JE IZBRAL: Klubu je poslal SVOJ seznam ZIMSKIH OKREPITEV!

Reuters

Prvi zvezdnik Barcelone Lionel Messi in trener Ernesto Valverde se očitno ne strinjata.

Oba se zelo dobro zavedata, da je treba v zimskem prestopnem roku moštvo okrepiti, a sta na nasprotnih bregovih, kar zadeva igralno pozicijo, ki nujno rabi svežo kri.

Medtem ko je trener Valverde želi pripeljati branilca, ker sta pred izhodnimi vrati Javier Mascherano in Thomas Vermaelen. Njegov prvi izbor za to mesto je tako 18-letni član Ajaxa Matthijs de Ligt.

Pri Barceloni si še vedno želijo Philippeja Coutinha in naj bi imeli že pripravljeno novo ponudbo zanj. Prejšnje štiri, ki so jih Liverpoolu poslali poleti, so Redsi gladko zavrnili. Pri tem pa ves čas ponavljali, da Brazica ne nameravajo prodati.

Messi pa je po poročanju Diario Gola na seznam želja dodal še tri igralce, če posla s Coutinhem ne bodo mogli skleniti. Prvi je francoski reprezentant in član Lyona (pogodba do poletja 2020) Nabil Fekir. Toda tudi v tem primeru je težko verjeti, da bi se francoski klub kar tako odrekel svojemu najboljšemu igralcu.

Drugi na seznamu je še en francoski reprezentant Thomas Lemar, 21-letni član Monaca ima s klubom podpisano pogodbo do poletja 2020, tako da bo tudi njega izjemno težko dobiti.

Še najbolj verjetna možnost, da bi pozimi prišel na Camp Nou, se tako zdi tretje ime z Messijevega seznama. Riyad Mahrez, 26-letni član Leicester Cityja je bil prepričan, da bo že poleti zapustil klub, a so Angleži postavili ceno 60 milijonov evrov. Tega denarja pa za alžirskega reprezentanta ni želel odšteti nihče. Mahrez je od vodstva kluba že zahteval, naj zniža ceno, za zdaj pa še ni jasno, ali bodo (in v kolikšni meri) pri Leicestru to pozimi upoštevali. Tudi on ima pogodbo podpisano do konca junija 2020.

Galerija