© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.11.2017 23:10:42

Evra kot nekoč Cantona (video)

vszi

Tekma lige Europa med Guimaraesom in Marseillom je imela bizaren uvod, spomin pa se je pri tem vrnil v devetdeseta leta prejšnjega stoletja, ko je Eric Cantona svoje kung-fu veščine preizkusil na navijaču Crystal Palaca.

Njegov rojak Patrice Evra je šel v četrtek zvečer še dlje, branilec se je namreč v trenutku norosti s kung-fu udarcem spravil kar na lastnega navijača in videl rdeče še preden se je tekma sploh začela.

Bilo je med ogrevanjem, ko je za vrati Marseila prišlo do gneče, do kratkega stika je prišlo med nogometaši Marseilla in njihovimi navijači. In v tej gneči je rezervist Evra z nogo zamahnil proti enemu izmed navijačev ter svoje sodelovanje na tekmi končal še preden se je ta sploh začela.

Za Marseille je bil to nasploh eden tistih večerov za pozabo. Tekmo so po izključitvi Boubacara Kamare končali le z desetimi možmi, Guimaraes pa je slavil z 1:0.

Šestintridesetletni Evra pa je bržkone že odigral svojo zadnjo tekmo za Marseille, težko bodo našli opravičilo/pojasnilo za njegovo potezo.