© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
31.10.2017 14:05:40

Lewandowski obvestil klub, da ZANJ ZAČNE ISKATI ZAMENJAVO! Razlog za to pa ni to, kar si mislite!

Izvrstni poljski nogometni napadalec Robert Lewandowski je vodstvo svojega Bayerna iz Münchna pozval, da zanj poišče zamenjavo.

To je namreč storil zdaj, ko je poškodovan, Bavarci pa nimajo prave rešitve na njegovem položaju osrednjega napadalca.

Lewandowski se je namreč poškodoval in pred nocojšnjo tekmo lige prvakov proti Celticu se poraja vprašanje, kdo ga bo zamenjal.

"Trenutno nimamo rezerve za moj položaj. Nihče ne more vsake tri dni odigrati 90 minut in to celotno sezono," je za nemški magazin Kicker dejal Lewandowski, ki bo zaradi poškodbe stegenske mišice izpustil nocojšnji obračun v ligi prvakov.

Ob odsotnosti Poljaka se je Jupp Heynckes, trener Bayerna, znašel v zagati, saj za svojega zvezdnika nima ustrezne zamenjave. Za tekmo proti Celticu je iz mladinskih vrst vpoklical Manuela Wintzheimerja, Bavarci pa Kwasija Okyereja Wriedtja, ki je zamenjava za Lewandowskega, ni registriral za nastope v ligi prvakov. Kljub temu Heynckes verjame, da bo našel pravo rešitev, bržčas bo v napad postavil Arjena Robbna in Kingsleyja Comana.

Športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić je po besedah Lewandowskega dal vedeti, da iščejo novega napadalca, ki ga bodo v klub pripeljali januarja. A morajo najti nogometaša, ki se bo sprijaznil s sedenjem na klopi, česar si najboljši na svetu ne želijo.