© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.10.2017 10:20:04

TO JE NOGOMET! Angleški nižjeligaš z najbolj NORIM PREOBRATOM V ENI MINUTI! Za preklinjanje v posnetku se vseeno opravičujemo (foto + video)

padiham twitter

Kaj je duša nogometa? Zagotovo to niso prestopi vredni več kot 100 milijonov evrov in skorajda razpočen mehurček evropske elite. Nogomet je doma povsod.

In tako tudi nižjeligaški nogomet ostaja trdno zasidran v samo dojemanje tega najpopularnejšega športa na svetu. In ko vidite posnetke s tekme med Padihamom in Widnesom, boste videli, zakaj. 

To je prava nogometna poezija, sam preobrat na tekmi pa je tekmo izstrelil med najbolj klikane posnetke na spletu. Neverjetno. Iz 1:3 do 3:3 v najbolj norih 58. sekundah nogometa. 

Vsa zgodba je pravzaprav neverjetna, ostale slike, objave z družabnih medijev prav tako. Tako je zapisnik tekme zapisan kar na roko, o dvoboju pred 170 gledalci, ki so plačali po 5 funtov za vstopnico, pa je tvitnil tudi Iker Casillas. 

Dvoboj Padihama in Widnesa si je doslej ogledalo že milijon ljudi, zato vam polagamo na dušo, da si je to zares vredno ogledati.