© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.10.2017 11:12:35

SRCE, večje od VSEGA! Ko je mali invalid želel spoznati LEWANDOWSKEGA, je zvezdnik Bayerna naredil TOLE. Še PRECEJ VEČ! (video)

Čudoviti prizori so prišli iz Poljske.

Tam je najboljšemu strelcu kvalifikacij za svetovno prvenstvo Robertu Lewandowskemu prišlo na uho, da bi ga na vsak način rad spoznal fantič, ki ga je življenje postavilo pred hudo preizkušnjo. Malček je hudo bolan in na vozičku, veliki zvezdnik Bayerna pa je njegov največji idol. In ko je Robert za to zgodbo slišal, ni samo privolil v srečanje. Naredil je še precej več od tega, malčku je hotel nameniti edinstveno doživetje. 

Povabil ga je na enega od treningov poljske izbrane vrste v Varšavi, se z njim seveda srečal, a ga tudi pospremil na zelenico imenitnega stadiona, mu predstavil soigralce in ga zagotovo razveselil do skrajnih meja. Nastali so čudoviti, hkrati pa tudi srce parajoči prizori, ob katerih poljskemu idolu lahko samo zaploskamo in mu priznamo, da gre za precej več kot zgolj zvezdnika, ki živi milijonarsko življenje z manekenko in v zadnjem času dviguje prah s kritikami na račun svojega Bayerna.