© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.09.2017 10:01:23

DA ČLOVEK DOL PADE! Kamplov soigralec in najbolj bizaren razlog za menjavo. Trener, ne morem več, ker ... (video)

vszi

V Istanbulu sta se sinoči v ligi prvakov udarila Bešiktaš in Leipzig, ki ga je zaznamoval izjemno nenavaden dogodek.

Po dobre pol ure je moral gostujoči trener Ralph Hasenhüttl poseči po prvi menjavi. Do nje je prišlo nenačrtovano, razlog pa je bil skrajno neverjeten, takega v profesionalnem nogometu praktično ne pomnimo.

Nemški reprezentant Timo Werner je trenerja prosil, naj ga zamenja, ker 21-letnik preprosto ni mogel več poslušati hrupa, ki so ga povzročali navijači Bešiktaša. To je po srečanju razkril trener Hasenhüttl, sliši pa se skoraj neverjetno. "V uvodnih petnajstih minutah smo bili prestrašeni, ker je takšno vzdušje za nas predstavljalo nekaj novega. Res je bilo hrupno, naša mlada ekipa pa ni navajena na takšne razmere. Wernerja sem moral zamenjati prav zaradi hrupa. Med tekmo sem mu celo dajal čepke za uho, a tudi to ni  pomagalo. Rekel je, da ne more dihati in rabi počitek. Ni mi preostalo drugega, kot da ga zamenjam," je dejal trener Leipziga.

"Še nikoli v življenju nisem videl take atmosfere. Nisem se mogel osredotočiti na tekmo. Prosil sem za čepke za ušesa, a mi tudi to ni pomagalo, še vedno se ne počutim dobro," je po dvoboju, ki je z 2:0 pripadel Bešiktašu, povedal Werner.