© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.09.2017 15:57:00

NOREC je postal LEGENDA! Namenili so mu začetni udarec, navijač Marseilla pa je NAVDUŠIL s tole norostjo in ... SOLZAMI! (video)

Reuters

Nikakor ni nenavadno, da nogometni klubi kakšnemu od posebnih povabljencev omogočijo izvesti začetni udarec na tekmi.

To so v nedeljo naredili tudi pri Marseillu, začetni udarec v dvoboju s Toulousom so prepustili svojemu navijaču Kamelu Zaroualu. Slednji si je takšno čast prislužil s posebno humanitarno akcijo.

Pred dnevi je 36-letnik iz Arlesa prekolesaril skoraj dva tisoč kilometrov, ob tem pa zbiral denar za socialno ogrožene otroke. Za tak podvig se je odločil, čeprav ni profesionalni kolesar. "Nisem profesionalec, edina poživila, ki jih jemljem, pa so pivo in cigarete," je hudomušno priznal Zaroual. Pri nekdanjem evropskem prvaku so se dobrotnika odločili simbolično nagraditi z začetnim udarcem na prvenstveni tekmi.

Vendar pa se Zaroual ni mogel zadržati, skušnjava je bila preprosto prevelika. Takšna priložnost pa se verjetno ponudi samo enkrat v življenju, in jo je izkoristil. S sredine igrišča se je z žogo zapodil proti tekmečevemu golu. Vijugal je med nasprotniki, ki so stali kot vkopani, na koncu pa streljal z roba kazenskega prostora. Vratar Toulousa se je neuspešno vrgel za žogo, ki je ob levi vratnici končala v mreži.

navijac marseilla vszi
vszi

Zelo lep zadetek, presrečnega navijača pa so v tistem trenutku preplavila čustva. Zajokal je in si majico poveznil prek oči. Zadetek na stadionu, ki je njegov nogometni dom, in to pred skoraj 40 tisoč navijači, profesionalnemu vratarju, so stvari, ki jih amaterji doživijo le redko.