© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.09.2017 15:39:07

GROZLJIVO! Naravnost BRUTALEN start nogometaša Liverpoola na vratarja Cityja (foto in video)

Reuters

Grozljivi prizori na derbiju angleškega prvenstva, ki jih je s svojim nespretnim startom povzročil nogometaš Liverpoola.

Bil je to start za zapor kot radi rečemo. Malo je manjkalo in snel bi mu glavo z vratu. Bilo je v sodnikovem podaljšku derbija angleškega prvenstva, ko sta igralec Liverpoola Sadio Mane in vratar Manchester Cityja Ederson krenila na žogo, prvi z nogo, drugi z glavo, kdo jo je bolj skupil pa najbrž ni potrebno pisati. Sicer pa tudi v tem primeru slike in video povedo več kot tisoč besed.

Sadio Mane, ki je bil sicer na začetku sezone v odlični formi in je prejel nagrado za igralca meseca, bo zdaj nekaj tekem na hladnem. Koliko? Kolikor bo, bo za ene premalo, za druge preveč, velja pa v njegovo obrambo vsekakor omeniti, da je bil prav on najbolj šokiran ob prizorih in da je šlo za udarec v žaru borbe, oči je imel namreč vseskozi na žogi.

Za oba je bilo seveda v tistem trenutku konec srečanja. Mane je videl rdeče, nesrečnega Edersona pa so na nosilih odnesli z zelenice in ga nemudoma prepeljali v bolnišnico.

Grozljivo, le upamo, da bo s 24-letnim Brazilcem vse OK. City je v nadaljevanju povsem nadigral goste ter z dvema zadetkoma Gabriela Jesusa in Leroyja Saneja ter enemu Sergia Aguera slavil z visokih 5:0. Aguero je s tem golom, 123., postal najučinkovitejši nebritanski nogometaš v zgodovini Premier lige, na vrhu je zamenjal Dwighta Yorka. A vse to je ostalo v globoki senci dogodka ob koncu prvega polčasa.

Galerija