© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.08.2017 11:44:10

ŠOK v brazilski reprezentanci! Ne boste verjeli, kaj je NEYMAR naredil Barceloni in njeni želji dobiti COUTINHA!

Ne samo da jo je izdal in zapustil, novi zvezdnik PSG-ja gre očitno še dlje.

Kot poroča osrednja brazilska tiskovna agencija Estadao, sta Neymar in Coutinho zbor brazilske izbrane vrste (31. avgusta jo čaka obračun z Ekvadorjem, 5. septembra pa s Kolumbijo) izkoristila tudi za pogovore o Barceloni, ki jo je Neymar pred kratkim na skrajno odmeven način zapustil in ki jo ima Coutinho možnost okrepiti. Ti pogovori pa so po zagotovilih Estadaa taki, ki bodo močno razjezili navijače ponosa Katalonije. 

Neymar je namreč Coutinhu dejal, naj nikar ne zapušča Liverpool za to, da bi podpisal za Barcelono. "Svetoval mu je, naj upošteva odločitev Liverpoola in naj ne odide na Camp Nou. Dejal mu je, naj ostane pri Liverpoolu oziroma naj odide, ko bo imel podobno ponudbo koga drugega, ne Barcelone. Zagotovil mu je, da tega ne bo obžaloval," pravijo brazilski novinarski kolegi, ki so v Kataloniji že sprožili izjemen bese. Verjetno lahko razumete, zakaj. 

Naj spomnimo, Neymar je zapustil Barcelono praktično brez besede, pri tem ji je želel speljati sloviti dodatek za zvestobo in jo ostro kritiziral, po tem ko je sijajno začel nastope za PSG. No, zdaj pa očitno nadaljuje s svojim pohodom škodovanja Kataloncem. Le kaj so mu storili tako hudega, se človek vpraša ...