© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.08.2017 18:14:56

"TI SI POFU*****": Zvezdnik Manchester Uniteda GROBO UŽALIL zdravnika Uefe

vszi

Po tekmah je velikokrat zaznati vročo kri med nogometaši, a zvezdnik Uniteda se je odločno preveč zarotil in spravil nad uradno osebo Uefo.

Vse skupaj se je dogajalo po finalu lige Europa med Manchester Unitedom in Ajaxom, ki so ga prvi dobili z 2:0. 

Po tekmi je moral namreč eden od nogometašev obeh ekip na doping kontrolo, in ko je bil izbran Phil Jones, je vse skupaj pospremil z žaljivkami, kot je za Uefo zapisal in podpisal poslan odgovor Luka Zajc, ki je pri Uefi tesen sodelavec Aleksandra Čeferina. 

Zmeda je nastala, ker je Manchester Evening News napačno interpretiral dogodke. Uefa se je odzvala in do naše redakcije poslala odgovor. V Manchester Evening News so zapisali, da je Jones verbalno napadel Zajca, a je Uefa poslala odgovor, da temu ni bilo tako, saj je Anglež užalil zdravnika, ki je bdel nad dopinško kontrolo. 

manchester united
Profimedia

Zdravnik je v pismu dejal naslednje: "Prvi igralec Manchestra, Phil Jones je na dopinško kontrolno točko prišel zelo razburjen."

"Hotel je zapustiti to mesto, da bi se lahko veselil s kolegi, toda protokol je, da mora najprej oddati vzorec urina." 

"Potem mi je dejal, da sem pofu*****, ker delam tole in da imam pofu**** službo. Ter kako sem lahko to je**** zabit, da lahko sploh sprejmem takšno pofu**** službo." 

"Dejal sem mu, da so to pač Uefina pravila in da je moja služba, da sem tu med postopkom. Nadaljeval je v istem slogu s preklinjanjem ter kako sploh lahko opravljam to službo."

"Ko sem mu dejal, naj se pomiri in me preneha žaliti, je dejal, da z mano noče več govoriti."

manchester united
Profimedia

Jones je kljub nerganju zdravniku oddal vzorec urina in krvi, bil je negativen na doping testu, kasneje pa se je seveda veselil uspeha Uniteda v ligi Europa.