© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.08.2017 17:01:58

Pošteno se TRESE! Kakšne besede iz Katalonije! Če želimo, da Messi OSTANE pri Barci, moramo NUJNO ...

Reuters

Vest o tem, da so v Angliji pripravljeni plačati odškodninsko klavzulo, je pošteno zatresla športne kroge.

Kot smo pisali (več o tem v tejle povezavi), naj bi bil po poročanju francoske televizije Canal + Manchester City še pred koncem prestopnega roka pripravljen plačati 300 milijonov evrov odškodninske klavzule in priti do uslug nikogar drugega kot Lionela Messije. Ta kljub drugačnim zagotovilom kluba še ni podpisal nove pogodbe in lahko za 300 milijonov odide, o tem pa naj bi tudi resno razmišljal.

Da ne gre za čisto novinarsko raco, je hitro potrdil nekdanji predsednik Barcelone, član kluba in nazadnje kandidat na volitvah Joan Laporta, ki je praktično potrdil dogajanje okrog sinje modrih, ki jih seveda s klopi vodi Pep Guardiola. "Če želimo, da Messi ostane in bo srečen pri Barceloni, moramo odstaviti Bartomeua. In to takoj," je dejal Laporta, ki seveda skuša priti do predsedniškega stolčka, a je očitno tudi resni zaskrbljen.

Ni edini. Po tem, kar se je zgodilo z Neymarjem, so v precejšnji paniki tudi navijači Barcelone. Danes jih je že tako ali tako pretresel Andres Iniesta, ki je praktično napovedal svoj odhod in namignil na nespoštovanje klubskega vodstva na račun najbolj pomembnih nogometašev, tudi Messija (več o tem v tej povezavi). Nato pa je prišla še vest o Mesiju, ki je očitno še kako resna in bi lahko poskrbela za nove pretrese.