© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2017 08:44:47

Sol na rane in velika skrb za prestrašeno Barco! Nova Messijeva pogodba? 200 odstotkov, tako kot Neymar!

Reuters

Nad Barcelono se zgrinjajo temni oblaki, zdaj pa iz Španije prihajajo novice tudi o največjem zvezdniku kluba.

Lahko bi rekli, da se je vse zgrnilo nad Barcelono. Dva teroristična napada včeraj popoldan in danes zjutraj sta namreč terjala 13 življenj, 80 ljudi pa je poškodovanih.

Tudi klub s Camp Noua pa ne preživlja ravno svetlih trenutkov. Potem ko jih je Real povsem onesposobil na obeh tekmah španskega superpokala, je zdaj v javnost prišel tudi podatek, da Lionel Messi še ni podpisal nove pogodbe.

"O vsem smo se pogovarjali, manjka pa le še njegov podpis. Bil bi zelo presenečen, če se to ne bi zgodilo," je dejal tehnični sekretar Barcelone Robert Fernandez. To je taisti sekretar, ki je pred odhodom Neymarja v PSG dejal, da ni dvoma ter da Brazilec 200-odstotno ostaja v Barceloni. Khm.

Že res, da je vse okoli nje že dogovorjeno, toda Argentinec po pročanju španskih medijev ne bo podpisal nove pogodbe, dokler se Barcelona ne okrepi z nekaterimi zvezdniki svetovnega nogometa. 

Za zdaj je govora predvsem o Philippeju Coutinhu in Ousmaneju Dembeleju. Messi je menda že precej pred dogovorom o novi pogodbi spoznal, da stvari v Barceloni ne gredo v pravo smer in se je s tem želel zavarovati. 

"