© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2017 21:04:12

Real z vso silo: Ronaldu pet tekem, Suarezu pa nič. DVAKRAT je napadel Ramosa, poglejte TOLE! (video)

Kraljevi klub se je spravil na Barcelono in na njenega urugvajskega zvezdnika.

Saj veste, Cristiano Ronaldo je dobil drugi rumeni karton za verjetno neobstoječe simuliranje, ob tem je odrinil sodnika in dobil pet tekem prepovedi nastopanja. Ni kaj, odrivanje sodnika je treba kaznovati, vendar ker vse skupaj izhaja iz po vsej verjetnosti hude sodniške napake, ima velik del nogometnega sveta kazen za prehudo. 

Sploh pa Real. Pri njem so ogorčeni, hkrati pa poudarjajo tudi, da so se na isti prvi tekmi španskega superpokala dogajale stvari, ki so ostale popolnoma nekaznovane. Stvari na drugi strani, za katere je po prepričanju Madridčanov odgovoren Luis Suarez. Ta je s simuliranjem izsilil enajstmetrovko, a ne samo to. 

Ne samo da je Messi za začasnih 1:1 zadel iz "penala", ki ga ne bi smelo biti in namesto katerega bi Urugvajec moral biti kaznovan. Madridčani trdijo, da je nabral še tri prestopke in da bi za skupek svojega obanašanja moral biti kaznovan vsaj tako hudo kot Cristiano. Oziroma da je v prvi vrstni nedopustno, da je Ronaldo dobil pet tekem, Suarez pa popolnoma nič. 

"Bila je čista sreča, da kar v treh primerih ni zadel Sergia Ramosa, ko ga je želel udariti. Toda namen je več kot očiten," pravijo v Madridu, kjer so tudi postregli s posnetkom vseh treh dogodkov. Madridski šporni dnevnik Marca ga je objavil na tej povezavi, tako da si mnenje lahko ustvarite sami.