© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.08.2017 09:03:57

Gerard, karma je pra*ica! Vsi, razen navijačev Barcelone, se naslajajo ob Piquejevi nezgodi (video)

Reuters

Gerard Pique velja za enega najbolj priljubljenih nogometašev v Kataloniji in enega najmanj priljubljenih povsod drugod po svetu.

Za navijače Barcelone je visokorasli osrednji branilec seveda kralj. Številni ga vidijo kot predsednika katalonskega velikana, ko bo enkrat nogometne čevlje obesil na klin. Toda za vse tiste, ki ne navijajo za Barcelono, je Gerard Pique v prvi vrsti provokator. 

In tisti, ki Piqueja ne marajo, so včeraj prišli na svoj račun. Branilec si je namreč v 50. minuti z nerodnim posredovanjem zabil avtogol. A tu se njegova nočna mora ni končala. Pique je bil verjetno z naskokom najslabši posameznik na zelenici Camp Noua, vsaj malce je bil namreč kriv tudi za drugi in tretji zadetek Reala. Resda sta tako Cristiano Ronaldo kot Marco Asensio po žogi udarili fantastično, toda prav tako je res, da bi moral Pique stati bližje, da bi lahko blokiral njun poizkus. 

Piquejeva izjemno slaba predstava je poskrbela za naslajanje njegovih številnih 'sovražnikov', ki so vsi po vrsti imeli za Katalonca podobno sporočilo. "Karma je pra*ica!"