© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.08.2017 10:06:37

Barcelona v TEŽAVAH! Vemo, koliko ste dobili za Neymarja! Želite našega igralca? Plačajte 150 milijonov!

Barcelona mora nujno najti zamenjavo za Neymarja, kar pa bo vse prej kot lahka naloga.

Kataloncem počasi že teče voda v grlo. Že res, da je do konca prestopnega roka ostalo še 22 dni, toda špansko prvenstvo se začne že čez 9 dni, tako da bo morala Barcelona pohiteti, če bo želela svojo novo okrepitev imeti že do začetka nove sezone la lige. 

A jasno je, da bodo morali pri Barceloni izjemno globoko seči v žep za morebitno zamenjavo za Neymarja. S prodajo Brazilca so se spremenila razmerja v svetovnem nogometu in klubi, ki imajo v svojih vrstah nogometaše zanimive Kataloncem, zahtevajo za svoje igralce vratolomne odškodnine.

dembele reus aubameyang
Tako katalonski Sport poroča, da naj bi Borussia Dortmund od Barcelone zahtevala kar 150 milijonov evrov odškodnine za svojega dragulja, francoskega reprezentanta Ousmaneja Dembeleja. 20-letni krilni napadalec si na vsak način želi oditi na Camp Nou, toda bolj ali manj je jasno, da Barcelona ne bo želela plačati astronomske odškodnine, ki jo pričakuje Borussia. 


Podobna zgodba je tudi z Liverpoolom in Philippom Coutinhem, ki prav tako želi v Barcelono, toda rdeči iz mesta Beatlov za svojega brazilskega virtuoza prav tako pričakujejo več kot 100 milijonov evrov odškodnine. Ni kaj, pred Barcelono so napeti dnevi ...