© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.07.2017 10:30:43

Rdeči vragi postali rdeči 'kradljivci': Očitno bodo znova opeharili Chelsea

vszi

Chelsea in Manchester United sta vpeta v kar nekaj bojev na prestopni tržnici, za zdaj pa imajo več sreče pri rekrutiranju rdeči vragi.

Potem ko se je zdelo, da bo Romelu Lukaku znova zaigral za Chelsea in bo United odšel po Alvara Morato v Madrid, je Jose Mourinho postal jezen na Španca in Real in kratko malo vzel Lukaka Chelseaju. 

antonio conte pm
Profimedia

Zaradi tega je bil Antonio Conte zelo jezen in je zahteval sestanek z vodstvom modrih iz Londona, očitno pa bo to jezo še nadgradil, če je verjeti pisanju Daily Expressa. 

Po njihovih podatkih je Manchester United zagrabil za novo Chelseajevo tarčo in se menda že dogovoril vse z Monacom za prestop Tiemoueja Bakayoka. Odlični vezist je bil eden glavnih členov moštva iz Kneževine, ki je prekinilo vladavino bogatega PSG-ja. Pred dnevi so ga že opazili v Londonu, kjer naj bi bil na zdravniških pregledih, a očitno stvari po tistem niso šle po željah aktualnih angleških prvakov. 

RTX317IJ
Tiemoue Bakayoko
Reuters

Zdaj je vmes vskočil United, ki bi s tem speljal še drugo tarčo modrim in s tem v vrste Chelseaja vnesel še več nemira. Cena za Bakayoka pa okoli 40 milijonov evrov.