© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.06.2017 09:00:54

Kakšne besede najbolj vročega Španca! Barcelona bi ga plačala s suhim zlatom, on pa ...

Reuters

Trenutno najbolj vroče ime španskega nogometa je vsekakor član Atletica Saul Niguez, ki blesti na evropskem prvenstvu do 21 let.

Mladi soigralec Jana Oblaka navdušuje tako na zelenicah kot izven njih. Po tem ko je Španijo s tremi zadetki popeljal do finala evropskega prvenstva, je bilo jasno, da se je zanimanje največjih klubov na svetu zanj še povečalo. Že prej je bilo izjemno, zdaj pa je Saul na vsakem koraku v središču pozornosti. 

Nobena skrivnost ni, da bi Barcelona storila vse, kar lahko stori, da bi zvezdnika Atletica pripeljala v svoje vrste, na ta namigovanja pa se je odzval tudi mladi nogometaš. "Moja prihodnost? Mislil, da je vse precej jasno. Nimam nobenega namena, da bi odšel. Tu mi je všeč in srečen sem. Veliko dolgujem Atleticu," je navdušil Saul, ki je tako še enkrat dokazal, da mu ni mar za milijone. 

Naj spomnimo še na to, da je Saul pred meseci igral s katetrom, uriniral kri, po tem, ko je v ligi prvakov z Bayerjem dobil boleč udarec v predel ledvic. A ga tudi to ni ustavilo, da bi se boril za svoj klub.