© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.06.2017 08:42:48

Prva okrepitev Barcelone! Na Camp Nou prihaja Neymarjev najboljši prijatelj in bivši fant njegove sestre

Reuters

Barcelona se je dogovorila vse potrebno za nakup svoje prve letošnje okrepitve.

Gre za 26-letnega ofenzivnega vezista Lucasa Limo, ki od leta 2014 igra za Santos, za katerega je pred prihodom k Barci igral tudi Neymar. Povezava med njima pa je še tesnejša, saj gre za zvezdnikovega malodane najboljšega prijatelja, med drugim tudi klienta Neymarjevega kontroverznega očeta in bivšega fanta Neymarjeve sestre, ki zdaj prijateljuje s še enim brazilskim nogometašem, zgrešenim nakupom Interja Gabigolom. 

Kakorkoli, Limi pogodba s Santosem poteče ob koncu letošnjega decembra in Barcelona ga bo brez odškodnine registrirala v prvih januarskih dneh. Je pa z brazilskim klubom dosegla dogovor, po katerem bo Lucas v prestolnico Katalonije prišel že v začetku julija in nato tudi vso jesen treniral s svojo novo ekipo. Z Barcelono bo podpisal štiriletno pogodbo, ki bo začela veljati takoj in bo tako trajala do poletja leta 2021. 

Lima je od leta 2015 tudi zrabl 14 nastopov za brazilsko izbrano vrsto in zanjo dosegel dva zadetka. Gre za nogometaša, ki je zacvetel nekoliko pozneje in od katerega si pri Barceloni obetajo, da bo po potrebi odigral vlogo idealne zamenjave za katerega od zvezdniških ofenzivnih nogometašev. njegova pričakovanja niso prevelika, tako da ne bo povzročal težav, seveda pa je bil prav Neymar tisti, ki je pri vsem skupaj odigral ključno vlogo.