© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.06.2017 11:17:56

Veliki upor zvezdnika PSG-ja: Ne bom se vrnil s počitnic, nočem več v Pariz! Pustite mi prestopiti v ...

Marco Verratti misli smrtno resno in zdaj tega tudi več ne skriva.

Poskusil je zlepa, a je naletel na gluha ušesa. Svojemu dosedanjemu klubu PSG-ju je dal jasno vedeti, da ga želi zapustiti in da želi okrepiti Barcelono. Na počitnicah se je tudi že sestal s predstavniki katalonskega velikana in jim potrdil svojo namero, toda v Parizu so ostali neomajni. Ne glede na 100 milijonov evrov, kolikor je pripravljena plačati Barcelona, o odhodu odličnega italijanskega vezista niso hoteli niti slišati. 

Zato se je Verratti, ki ima na mizi tudi ponudbo münchenskega Bayerna, odločil, da bo prestavil v višjo prestavo. Precej višjo. "Če mi ne dovolite oditi, se sploh ne bom vrnil s počitnic in se ne bom priključil pripravam," je sporočil prek svojega zastopnika, pri tem pa kluba ni obvestil, kam je izginil z Ibize, na kateri je počitnice preživljal doslej. "Noče se vrniti v Pariz, pustite mi prestopiti v Barcelono," je še dodal nogometaš, ki bi Kataloncem gotovo prišel še kako prav. 

PSG izsiljevanja seveda ni sprejel dobro, vseeno pa so agentu dejali, da so Verrattiju celo pripravljeni popraviti pogodbo in zvišati plačo, če preneha z zahtevami po odhodu. Ponudba, o kateri Italijan menda noče niti slišati. Vztraja pri svojem, vztraja pri želji zaigrali za ponos Katalonije in igrati vlogo oskrbovalca z žogami Lionela Messija, Neymarja ter Luisa Suareza. Ne glede na zvišanje plače, v Pariz resnično noče več.