© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2017 12:12:15

Srce parajoče (in čudno) moledovanje Guardiolove žrtve: Pomagajte mi, prosim! Lahko se mi zgodi, da ...

Tega ne bi verjeli, če ne bi videli. Navsezadnje govorimo o prvem (pozor, prvem) vratarju angleške izbrane vrste.

Pred letom dni je bil super zvezdnik premier lige, prvi čuvaj mreže veličastnega Manchester Cityja; Joe Hart je imel vse, kar mu je poželelo srce. Nato pa je prišel Pep Guardiola in ga označil za nezmožnega igranja vloge vratarja v njegovem sistemu. Hart je vztrajal, in ko je spoznal, da Katalonec misli smrtno resno, ni imel več veliko možnosti. Na veliko presenečenje je odšel v Torinu, tam preživel simpatično sezono, a padel daleč v pozabo. 

V izbrani vrsti sicer ostaja številka ena, nanj pa so pozabili mnogi drugi. In tako zdaj Torino nima denarja, da bi ga odkupil Guardiola ga še vedno noče, zanimanje zanj pa praktično ... ne obstaja. Da, prav ste prebrali, nima nobene prave ponudbe, kar se je odločil z javnostjo deliti povsem neposredno. celo tako zelo neposredno, da je to komaj mogoče verjeti. Česa takega na tako visoki ravni nismo videli še nikoli prej. 

"Lahko se mi zgodi, da me ne bo hotel nihče. Še več, odkrito se bojim, da me noče nihče. Sem v izjemno težkem položaju in ne preostane mi drugega, kot da prosim za pomoč Manchester City. Vem, da name še vedno ne računajo, a lahko mi pomagajo najti klub, v katerem bi lahko zaigral," je pozval Hart in se nekaterih dotaknil, pri drugih pa naletel na posmeh. Stiska je razumljiva, izpostavljenost pa za takega zvezdnika verjetno res prevelika.