© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.06.2017 14:19:16

Ganjeni (in še kaj) Marcelo: S čim sem si zaslužil to čast? ... No, resnica je bila "malce" drugačna ...

Ni dvoma, po osvojitvi naslova v ligi prvakov je težko ohraniti trezno glavo. A tiste najbolj osnovne stvari bi vendarle morali razumeti ...

Kot pravijo dobro obveščeni viri, je bil brazilski zvezdnik Reala Marcelo po sobotni zmagi nad Juventusom še posebej ganjen. Le kako ne bi bil, ko pa so si vsi oblekli "njegov" dres s številko 12. Menda je v zvezi s tem celo dal neko (pozneje neobjavljeno) izjavo, izrazil ganjenost in se spraševal, s čim neki si je zaslužil to čast. Šala? Zgolj govorica? Hm, morda. A ne če vprašate Roberta Carlosa, nekdanjega zvezdnika Reala in Marcelovega rojaka.

"Čista resnica. Tudi naokoli je spraševal, zakaj vsi nosijo drese z njegovo številko 12. Mislim, da je zelo na hitro preveč spil in je bil nekoliko okajen, čeprav tudi sicer ima včasih težave z razumevanjem kakšne očitne zadeve," se je nasmejal zdajšnji ambasador kraljevega klub, nekoč pa najboljši levi bočni branilec na svetu (ravno na Marcelovem položaju, torej) in prepričljivo najboljši izvajalec prostih udarcev z levo nogo.

Če ste morda v tem trenutku malce okajeni tudi vi, naj vam za konec vendarle malce pomagamo. To je bil seveda 12. evropski naslov Reala in dresi s številko 12 so bili narejeni temu v čast.