© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.06.2017 16:54:17

Razkrito: Zakaj se Pep Guardiola toliko čohlja po glavi?

vszi

Dani Alves in Pep Guardiola sta kar nekaj let sodelovala pri Barceloni, razkril pa je tudi, zakaj se sloviti Pep poslužuje določenih prijemov.

Brazilski nogometaš, ki bo danes zaigral v finalu lige prvakov z Juventusom se še kako dobro spomni štirih let pri Barceloni pod vodstvom Pepa Guardiole, kjer je osvojil vse mogoče lovorike.

Daleč najzanimivejša anekdota pa je Katalončevo neprestano masiranje glave in pleše, kot je razkril za športni spletni portal 'Players' Tribune'. "Najbolj smešne zadeve so se dogajale, ko smo se med polčasom dobili v garderobi po res slabem polčasu. Pep se je le usedel na stol in se začel drgniti po čelu in glavi."

"Vsi ste videli, kakšen je in kako je videti, ko si drgne čelo? Kot bi masiral svoje možgane in iskal genialno idejo, ki bi se utrnila."

"To je počel v tišini pred nami vsemi in potem, kot čarovnija, ga je zadelo. Bum in je dejal, 'Imam jo'." 

"Skočil je v zrak in začel lajati navodila, začel matematično risati po tabli in operirati s številkami. Dejal je, 'naredili bomo to, to in ono, in potem bomo na tak način zabili gol'."

"In potem smo odšli nazaj na zelenico, naredili to, to in ono, ter na tisti način zabili gol. Bilo je neverjetno. Noro."

guardiola1
vszi

Čarovnik ali motivator? Kaj pravite vi? Zgodba se zdi skorajda preveč nora, da bi bila resnična, a saj veste. Veliki misleci so ponavadi tudi malce čudaški.