© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.06.2017 12:36:17

Saj ni res, pa je! Katalonska televizija predmet zgražanja zaradi napovednika za finale lige prvakov (video)

Reuters

'Preprečiti neizogibno' je slogan, ki ga je ob napovedniku za finale lige prvakov zapisala katalonska televizija TV3.

Ste že kdaj doživeli, da bi napovednik za veliki športni dogodek dvignil toliko prahu, da bi o njem govoril cel svet? Možnosti za to res ni veliko, je pa to uspelo katalonski televiziji TV3. 

Ta je namreč posnela video z vrhunci obeh ekip v finalu lige prvakov, dolg pa je 44 sekund. Toda, pozor! Navijače Reala je močno razburil način, na kakršnega je prikazan njihov priljubljeni klub. 40 sekund je namreč popolnega delirija Juventusa, preostale 4 sekunde (sekunda gor ali dol) pa pripadajo španskemu prvaku. In tudi to še ni vse. V tem času so kadri zgolj poklapanih in nejevoljnih zvezdnikov na čelu s Cristianom Ronaldom in Zinedinom Zidanom. 

Pika na i pa je besedilo skozi napovednik: "Le enajst mož je sposobnih preprečiti neizbežno, enajst mož, ki je pripravljenih, da spremenijo usodo in da pripravijo večer, ki bo obarvan črno in belo. Mladi možje, ki imajo v sebi ogromno čarobnosti, možje, za katerimi je tisoč bitk in takšnih, ki živijo večno mladost. V Evropi je le enajst mož, ki so sposobni spremeniti zgodovino."