© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.05.2017 16:24:38

Predsednik Reala sestavil peklenski načrt, zvezdnika angleške lige bi dobil brez plačila

Bliža se konec sezone in posledično poletni prestopni rok, zato so govorice okoli prestopov različnih nogometašev, tudi največjih zvezdnikov, vse glasnejše.

Veliko se govori o tem, kaj bi se poleti utegnilo spremeniti v slačilnici madridskega Reala. S kraljevim klubom povezujejo marsikatero ime, če jih naštejemo samo nekaj, so tu Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Paul Dybala, Eden Hazard, in še koga bi lahko dodali.

Jasno je, da si v klubu močno želijo v svoje vrste pripeljati kakšno zvenečo okrepitev, največja želja predsednika Florentina Pereza in še posebej trenerja Zinedina Zidana pa naj bi bil kar Hazard, ki je trenutno član Chelseaja.

hazard
Toda njegova cena je razumljivo astronomska, skoraj zagotovo bi zanj zadostovala šele devetmestna vsota v evrskih bankovcih. Seveda ta za Madridčane ne bi smela predstavljati kakršnekoli težave, ampak po poročanju španskega spletnega portala Don Balon naj bi predsednik Perez vendarle poskušal privarčevati omenjeni denar, Belgijca pa pripeljal tako, da ne bi odštel niti evra. Verjetno se sprašujete, le kako, za vraga, bi mu to lahko uspelo?

Zato se je domislil načrta, v katerem je v igro vključil še enega izmed svojih varovancev. Seveda gre za Garetha Bala, ki bi se ga zaradi številnih poškodb Perez zelo rad znebil. In glede na to, da se za Bala zanimajo tudi pri Chelseaju, naj bi se odločil, da bi novemu angleškemu prvaku ponudil možnost, da bi kluba zamenjala igralca - Bale bi šel v London, Hazard pa v Madrid.

bale re
Reuters
Gre za zelo preprost načrt, toda težko je verjeti, da bi se lahko uresničil, hkrati pa tega najbrž ne bi križem rok gledal niti Jose Mourinho, ki Bala obožuje in bi ga rad imel v Manchester Unitedu. Portugalec načrtuje pripeljati tako Bala kot Jamesa Rodrigueza, za katera bi skupno odštel 180 milijonov evrov (za Rodrigueza 75 milijonov in za bala 105).