© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
09.05.2017 10:17:57

Real za šestnajstletnika odštel debelih 40 milijonov!

vszi

Programiran je kot naslednja velika stvar brazilskega nogometa, pravijo mu novi Neymar, kar je samo po sebi dovolj zgovorno.

Vinícius Júnior je bil zvezda južnoameriškega prvenstva za nogometaše do 17 let. Brazilija je bila prvak, sam je bil s sedmimi goli najboljši strelec in najboljši igralec turnirja, njegovo ime pa imajo seveda ogledniki širom zemeljske oble v svojih beležnicah že dalj časa debelo podčrtano. A kot kaže je mladenič že razrešil vse dvome glede prihodnosti, najhitrejši in najbolj radodaren je bil madridski Real, ki je bojda za najstnika Flamengu odštel kar 45 milijonov evrov, pa čeprav ni zbral še niti enega samega nastopa v članski zasedbi kluba iz Rio de Janeira.

Mladenič je v teh dneh v Madridu že opravil zdravniške preglede, v kratkem pa naj bi sledil še podpis pogodbe, ki naj bi mu letno navrgla 8 milijonov evrov.

Zanj se je zanimala tudi Barcelona, a bitko talentov je tokrat dobil Real. V Madrid naj bi se brazilski supertalent preselil poleti 2018, ko bo dopolnil 18 let, ali gre res za novega Neymarja pa bo seveda pokazal zgolj in samo čas.